Coaching

Vreau să te gândești la procesul de coaching ca la un parteneriat între tine și un coach care te provoacă și te inspiră să îți maximizezi potențialul personal și profesional. Și mai vreau să știi că oricât de multă încredere ar avea coach-ul în tine, oricât de tare și-ar dori ca tu să reuşeşti, fără implicarea ta procesul nu funcționează. Coach-ul e un însoțitor. Vâslele sunt mereu la tine.

Nu stabilim un număr predefinit de ședințe. Pe de o parte, procesul de coaching e personalizat în funcție de nevoile tale și de ritmul tău. Pe de altă parte, nu cred în rețete universal valabile. Ce recomand însă, este să existe o pauză de 10-14 zile între ședințe astfel încât informația să se așeze, tu să o poți procesa și să ai timp să faci ce ți-ai asumat că vei face.

Metoda pe care o folosesc cel mai des în sesiunile de coaching cu clienții mei este Coaching Transformațional, metodă care se uită dincolo de atingerea unor obiective și creează spațiu pentru transformări personale profunde.

Sunt certificată și în Evolutionary Coaching, metodă centrată pe valori și nivelurile de conștiință la care operăm. Aici poți citi mai multe despre ce înseamnă coaching-ul și care e abordarea mea.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor funcționalități. Află mai multe.