Coaching

Vreau să te gândești la procesul de coaching ca la un parteneriat între tine și un coach care te provoacă și te inspiră să îți maximizezi potențialul personal și profesional. Și mai vreau să știi că oricât de multă încredere ar avea coach-ul în tine, oricât de tare și-ar dori ca tu să reuşeşti, fără implicarea ta procesul nu funcționează. Coach-ul e un însoțitor. Vâslele sunt mereu la tine.

În coaching transformațional lucrurile nu se întâmplă într-o singură sesiune. E vorba de un proces, nu de un eveniment punctual. Intenția mea este să te susțin în călătoria ta de evoluție și să te ajut să faci schimbări reale, de durată. Putem lucra împreună în procese de minim 4 întâlniri online, câte una la 2 săptămâni, dar numai dacă ești

cu adevărat pregătită să îți asumi responsabilitatea pentru transformarea pe care ți-o dorești și pentru efortul necesar ca să ajungi acolo.

Prețul pachetului de coaching de 4 întâlniri este de 1600 lei.

Metoda pe care o folosesc cel mai des în sesiunile de coaching cu clienții mei este Coaching Transformațional, metodă care se uită dincolo de atingerea unor obiective și creează spațiu pentru transformări personale profunde.

Sunt certificată și în Evolutionary Coaching, metodă centrată pe valori și nivelurile de conștiință la care operăm. Aici poți citi mai multe despre ce înseamnă coaching-ul și care e abordarea mea.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor funcționalități. Află mai multe.