Am însoțit peste 3800 de persoane in procesele lor de evoluție în ultimii 13 ani.

Get Unstuck

Program online gratuit, 8-11 septembrie

Învață să conștientizezi și să te eliberezi de blocajele care te împiedică să trăiești o viață pe care să o iubești


Nimeni nu îți poate schimba viața în locul tău


Dar tu știi că ai nevoie de schimbări? În jumătate din timpul în care nu dormim mintea noastră aleargă de colo colo gândindu-se la ce s-a întâmplat sau făcându-și griji pentru ceea ce s-ar putea întâmpla. Și ca să poți schimba orice e nevoie să te oprești din fugă și să devii conștientă de ce se petrece. Nu poți schimba ceva ce nu conștientizezi mai întâi.

Gândurile îți creează realitatea


Poate crezi că nu meriți, că nu poți, că nu ai ce îți trebuie ca să reușești, că ești prea în vârstă sau poate prea fără experiență. Poate ai impresia că există o singură hartă pentru viața ta: cea transmisă din generație în generație. Sau poate că îndrăznești uneori să visezi dar ți-e teamă că vei dezamăgi, că vei eșua. Vreau să știi ceva. Cu toții avem blocaje. Vestea bună este că nu ești de vină pentru ele. Vestea și mai bună e că aceste convingeri limitative pot fi rescrise. Iar vestea cea mai bună este că poți face chiar tu asta.

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că o parte din tine vrea să facă o schimbare. Doar să vrei nu e suficient însă. E nevoie să acționezi. Ți-e frică? Nu-i nimic! Tuturor ne este frică. Să ai curaj înseamnă să faci pași oricât de mici către ce e important pentru tine chiar dacă ți-e frică. Iar eu sunt aici să te ajut.

Ce îți propun eu este o experiență de 3+1 zile într-un spațiu sigur, în care să înveți cum să conștientizezi blocajele care te împiedică să trăiești o viață împlinită și cum să le depășești.

Cum se desfășoară?


În fiecare dimineață la 08:00 vei primi pe e-mail o fișă de lucru cu un exercițiu de reflecție însoțit de întrebări de tip coaching, urmând ca la 19:00 să ne vedem live pe grupul dedicat de Facebook pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Ziua 1: Organizează haosul din mintea ta

Provocarea primei zile va fi să te oprești din alergat pentru câteva minute ca să conștientizezi tumultul de gânduri din mintea ta ca să faci spațiu pentru transformare..

Ziua 2: Relația ta cu TREBUIE

Ai ocazia să pui sub lupă gândurile și convingerile tale pe care le lași să ia decizii în locul tău pentru că fie nu îți dai seama că se întâmplă asta, fie le consideri ca fiind adevăruri absolute.

Ziua 3: Ce vrei?

Prin exercițiul din această zi reușești să identifici ce îți dorești tu cu adevărat pentru viața ta, indiferent de care sunt părerile și așteptările celorlalți.

Bonus: Workshop pe o temă surpriză

Sâmbătă, pe 11 septembrie, de la 10:00, vreau să îți fac cadou un workshop care să te ajute să treci la nivelul următor în călătoria ta spre o viață pe care să o iubești.


De ce ai nevoie ca să obții valoare maximă din program

  • 15 minute ca să faci exercițiul zilei
  • 30 de minute ca să participi la live-urile din fiecare seară sau să urmărești înregistrarea în caz că nu poți participa
  • 1 oră pentru workshop-ul de sâmbătă
  • un praf de curiozitate și o picătură de curaj

3 motive pentru care să participi la această experiență

  • pur și simplu meriți, iar viața ta ar trebui să fie o reflectare a cine ești, nu o reacție la oameni pe care nu vrei să îi superil
  • te reconectezi cu ce e cu adevărat important pentru tine
  • înveți să te eliberezi de blocaje și să dai la o parte tot ce stă între tine și o viață împlinită

Povestea deblocării mele


Sunt Cristina Oțel și îi ajut pe oameni să se elibereze din viețile care le-au rămas mici și să își creeze unele pe care să le iubească, după ce am făcut asta pentru mine.

Știi cum e să porți o haină care te strânge atât de tare că nu te poți mișca? Pentru mine așa a fost când am stat într-o relație mai mult timp decât era cazul, când am rămas într-un job care nu mă mai provoca dar care îmi hrănea ego-ul, când amânam să iau decizii pentru că-mi era teamă de ce nu cunoșteam sau când făceam alegeri care să-i mulțumească pe ceilalți în timp ce pe interior mai îngropam o parte din mine. 

Când am devenit mamă pentru a doua oară am știut că e timpul să mă scutur de blocajele mele. Am învățat să îmi ascult intuiția, știu ce e important pentru mine și cum arată succesul în termenii mei, m-am împrietenit cu teama fără să o mai las la volan și trăiesc aliniat cu valorile mele o viață pe care o iubesc.

Sunt aici să îți arăt cum poți face și tu asta.

În ultimii 13 ani am lucrat cu mii de oameni în training și coaching ajutându-i să își ia puterea înapoi și să își asume responsabilitatea pentru cum trăiesc. 

Pe lângă coaching, sunt certificată de Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) și în crearea și livrarea cursurilor. Îmbinând neuroștiița cu elemente de psihologie pozitivă, fac design de experiențe de învățare și facilitez workshop-uri pe teme ce țin de life design, personal mastery, mindset, rescrierea convingerilor limitative, emotional fitness, well-being sau obiceiuri.

Ce spun clienții despre experiența colaborării cu mine

”Workshop-ul “Cine ești și ce aduci în relațiile cu ceilalți?” a fost revelator pentru mine și echipa mea de management. Bine documentat, profund dar și ancorat în realitate, ne-a ajutat să ne îmbunătățim lucrul în echipă prin cunoașterea subtilităților de comportament care ne fac unici pe fiecare dintre noi. Cristina reușește să aducă neuroștiințele în practică într-un mod antrenant si plăcut.”

Radu Bîrsan

General Manager, Aspen Pharma

Ce spun clienții despre experiența colaborării cu mine

”Sunt încântată că am putut să particip la cele două workshop-uri "Grow your mindset" și "Emotional Fitness". Le-am simțit energice, cu revelații și cu amprenta jucăușă a Cristinei. Sunt foarte bine structurate, cu exerciții, momente de reflecție și modele pe care poți să le folosești ulterior ca practică. Cristina crează un spațiu de siguranță și deschidere unde reușești să te descoperi mai bine și să îți dorești să continui călătoria transformațională.”

Ramona Pălcuș

Diversity And Inclusion Ambasador, Coach IBM Romania

Ce spun clienții despre experiența colaborării cu mine

”Cristina te ajută să treci lin prin amalgamul tău de gânduri și sentimente, să le separi, să le accepți, să înveți ce să faci cu ele. Când ajungi la ședința de coaching ești confuz. Știi că ceva nu faci bine, dar nu știi cum și de unde să începi rezolvarea. Cristina te întreabă, te aduce înapoi când te depărtezi, te ghidează, îți vorbește incredibil de blând și te privește cu încredere și susținere. O vezi și simți că e acolo, cu tine. Și când pleci, ești liniștit. Ai descoperit, ai înțeles.”

Adela I.

Antreprenor

Ce spun clienții despre experiența colaborării cu mine

”Ședințele de coaching cu Cristina încep cu mine având o temere, îndoială sau apăsare. Pe măsură ce detaliez, simt de fiecare dată că am aproape o persoană care chiar îmi înțelege nevoile, prezentă acolo ca să mă sprijine în cel mai profund mod. Energia discuțiilor este atât de specială încât de fiecare dată mă simt foarte conectată. Capacitatea Cristinei de a mă simți și înțelege este una pe care nu cred că am mai experimentat-o.” 

Daniela M.

PR & Communication Manager

Înscrie-te gratuit în program ca să începi călătoria înapoi spre tine


Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos și vei primi apoi un e-mail cu detaliile de care ai nevoie. Verifică și în Spam/Promoții, iar dacă mesajul nu ajunge, te rog să îmi scrii la contact@cristinaotel.ro.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor funcționalități. Află mai multe.