Transformă-ți cunoștințele și experiența profesională

într-un curs online de care clientul tău ideal are nevoie.

27 mai – 24 iunie


The Course Creation Formula e programul complet care îți arată cum să câștigi timp ajutându-ți clienții să își rezolve problema la care tu ești răspunsul.

Transformă-ți cunoștințele și experiența profesională într-un curs online de care clientul tău ideal are nevoie.


27 mai – 24 iunie

The Course Creation Formula e programul complet care îți arată cum să câștigi timp ajutându-ți clienții să își rezolve problema la care tu ești răspunsul.

Cum știi că ai ales cursul potrivit?

Obiectivul tău e să creezi un curs aflat la intersecția dintre cunoștințele și experiența ta, nevoia clientului tău dispus să plătească pentru soluție și un subiect care te pasionează cu adevărat.

Degeaba creezi un curs pe placul tău, dacă nu răspunde nevoilor clienților tăi

Nu contează cu câte idei vii tu ca trainer la curs, ci cu câte pleacă participanții la final. Rolul tău ca profesionist este să îți întâlnești clientul acolo unde e el, nu unde ți-a dori tu să fie, respectiv să creezi o experiență de învățare care să rezolve problemele sale concrete, nu unele pe care îți imaginezi tu că le-ar avea.

Când cursul construit de tine e doar o etalare a cunoștințelor și abilităților tale, când înghesui cât mai mult conținut care ți se pare ție relevant, riști să lansezi un produs pe care nu îl va cumpăra nimeni, să îți afectezi afacerea și reputația ca profesionist.

Procesul de training nu începe și nu se termină cu livrarea efectivă a cursului

Pentru că e cea mai vizibilă etapă a procesului de training, poate părea că facilitarea e partea cea mai importantă. Adevărul e că fără o pregătire corespunzătoare cursul nu va produce rezultatele dorite, la fel cum nici partea de după facilitare nu poate lipsi dacă vrei să măsori și să îmbunătățești experiența pe care le-o oferi participanților.

Cum va arăta călătoria ta prin Program:

Modulul 1

Înțelegi cum învață adulții, ce face un trainer bun, care sunt lucrurile care te pot împiedica din a facilita o experiență valoroasă și cum să le depășești.

Modulul 2

Identifici nevoile clientului tău ideal ca să creezi un curs online care îi oferă soluția potrivită.

Modulul 3

Creezi flow-ul cursului tău folosind un proces care îți garantează facilitarea unei experiențe de învățare memorabile.

Modulul 4

Alegi și creezi cele mai potrivite materiale care să îi ajute pe participanți să înțeleagă, să asimileze și să aplice noțiunile din curs.

Modulul 5

Afli care e cea mai potrivită metodă de facilitare pentru cursul tău și care sunt soluțiile tehnice care te pot sprijini în proces.

Participanții la cursurile mele m-au făcut un facilitator mai bun

Sunt trainer și coach cu peste 13 ani de experiență în dezvoltarea personală și profesională și multiple certificări, printre care și cea de la Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) în Learning & Development.

Mi-am început cariera de trainer într-una dintre cele mai mari corporații din industria de IT, am creat cursuri care să răspundă nevoilor organizației și am devenit primul trainer intern dintr-o companie certificat în livrarea cursului de Situational Self Leadership al celor de la Blanchard.

Din rolul de training manager am creat o echipă de traineri interni pe care i-am format și ghidat în noile lor roluri de facilitatori, dar am avut și ocazia să fiu mentor pentru noi trainer din alte departamente din cadrul companiei. Am petrecut peste 4300 de ore în săli de curs însoțind mii de oameni în călătoriile lor și asta m-a ajutat să învăț multe despre nevoile lor, preferințele de învățare, crearea mediului optim în care ei se simt în siguranță să exploreze și să devin un facilitator mai bun.

În 2018 am decis să părăsesc cariera familiară și confortabilă din corporație pentru ceea ce aveam nevoie. Îmbinând neuroștiința cu elemente de psihologie pozitivă, azi fac design de experiențe de învățare și facilitez workshop-uri pe teme ce țin de life design, personal mastery, mindset, rescrierea convingerilor limitative, emotional fitness, well-being sau obiceiuri.

Sunt recunoscătoare să pot da mai departe din experiența mea și să îi ajut pe alții să creeze la rândul lor cursurile de care clienții lor au nevoie.

Imaginează-ți cum ar fi să creezi exact cursul de care clientul tău are nevoie și în același timp să îți crești veniturile din business

Cum ar fi să poți ajuta mai mulți clienți, să îți eficientizezi munca și să îți crești business-ul în același timp? Un cursonline creat pentru nevoile reale ale oamenilor poate face asta. Dacă alegi să te înscrii la curs, experiența The Course Creation Formula te va ajuta să:

  • înveți să creezi experiențe optime de învățare pentru clienții tăi, iar încrederea lor în tine crește
  • crești ca profesionist dezvoltându-ți noi abilități de analiză a nevoilor, de design de conținut, de facilitare și evaluare a cursului
  • construiești un curs online la care clienții pot participa indiferent de locația lor
  • îți consolidezi reputația ca profesionist în nișa ta
  • crești business-ul și monetizezi mai eficient timpul și expertiza ta


Ce spun persoanele care au lucrat cu mine

Înainte de trainingul cu Cristina aveam multe idei, dar zero structură care să mă ajute să le pun cap la cap și să mă apuc de treabă. Pentru mine, discuția cu ea a fost o oră de claritate în care am reușit să înțeleg ce trebuie să fac pas cu pas pentru a-mi pune multele idei în aplicare. Cristina e un om cald, plin de voie-bună, care te binedispune instant și te ajută să te relaxezi și să te deschizi, în așa fel încât să înveți să-ți pui întrebările corecte.

Andreea Chiuariu – Digital Marketer

Workshop-ul facilitate de Cristina a fost revelator pentru mine și echipa mea de management. Bine documentat, profund dar și ancorat în realitate, ne-a ajutat să ne îmbunătățim lucrul în echipă prin cunoașterea subtilităților de comportament care ne fac unici pe fiecare dintre noi. Cristina reușește să aducă neuroștiințele în practică într-un mod antrenant si plăcut.

Radu Bîrsan – General Manager, Aspen Pharma

Sunt încântată că am putut să particip la cele două workshop-uri organizate în companie. Le-am simțit energice, cu revelații și cu amprenta jucăușă a Cristinei. Sunt foarte bine structurate, cu exerciții, momente de reflecție și modele pe care poți să le folosești ulterior ca practică. Cristina crează un spațiu de siguranță și deschidere unde reușești să te descoperi mai bine și să îți dorești să continui călătoria transformațională.

Ramona Palcus – Diversity And Inclusion Ambasador, Coach IBM Romania

Iată ce primești dacă te înscrii acum la The Course Creation Formula

5 întâlniri live pe Zoom

Suport de curs și fișe de lucru pentru ca tu să îți construiești propriul curs online pe parcursul celor 5 săptămâni.

O metodă proprie, testată, pentru crearea unui curs de success și structura pas cu pas.

Feedback personalizat pentru fiecare team.

Suport permanent pe email pe parcursul programului

Comunitate privată a participanților

Bonus

O ședinta 1:1 în care să lucrăm pe cursul tău

Un template pentru conturarea clientului ideal

Un ghid cu întrebări care te vor ajuta să obții testimoniale relevante

Valoare reală totală: 1200 lei

tu plătești doar 645 lei

Un program fără riscuri pentru tine

Dacă te înscrii la curs și nu ești mulțumit de ce primești, îți returnez toții banii. Tot ce trebuie să faci este să îmi trimiți trimiti temele care arată că ai lucrat la ele, în 14 zile de la cumpărarea programului.

Cursul tău nu va fi doar o picătură într-o mare de produse educaționale, ci o soluție care va schimba viața clienților tăi!

FAQ

Cât durează programul?

The Course Creation Formula durează 5 săptămâni. Începe pe 27 mai și se termină pe 24 iunie. Întâlnirile Zoom vor avea loc în zilele la joi, la ora 19:00.

Care e data limită de înscriere?

Te poți înscrie până pe 26 mai înclusiv.

Este potrivit pentru mine cursul dacă încă nu vreau să creez un curs?

Recomandarea mea e să te înscrii doar dacă ești pregătit să construiești o experiență de învățare pentru că vom lucra activ pe ideea ta de curs.

Ce fel de sprijin voi primi pe parcursul programului?

Pe lângă întâlnirile săptămânale cu grupul, vei avea access la grupul dedicate de Facebook, vei primi feedback pe fiecare temă și îmi poți scrie pe e-mail oricând ai întrebări. În plus, la terminarea programului ai o ședință individuală valabilă 3 luni de la data înscrierii.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor funcționalități. Află mai multe.