Transformă-ți cunoștințele și experiența profesională într-un curs online de care clientul tău ideal are nevoie.

13 mai 2024


The Course Creation Formula e programul complet care îți arată cum să câștigi timp ajutându-ți clienții să își rezolve problema la care tu ești răspunsul.

Transformă-ți cunoștințele și experiența profesională într-un curs online de care clientul tău ideal are nevoie.


13 mai 2024

The Course Creation Formula e programul complet care îți arată cum să câștigi timp ajutându-ți clienții să își rezolve problema la care tu ești răspunsul.

Cum știi că ai ales cursul potrivit?

Obiectivul tău e să creezi un curs aflat la intersecția dintre cunoștințele și experiența ta, nevoia clientului tău dispus să plătească pentru soluție și un subiect care te pasionează cu adevărat.

Degeaba creezi un curs pe placul tău, dacă nu răspunde nevoilor clienților tăi

Nu contează cu câte idei vii tu ca trainer la curs, ci cu câte pleacă participanții la final. Rolul tău ca profesionist este să îți întâlnești clientul acolo unde e el, nu unde ți-a dori tu să fie, respectiv să creezi o experiență de învățare care să rezolve problemele sale concrete, nu unele pe care îți imaginezi tu că le-ar avea.

Când cursul construit de tine e doar o etalare a cunoștințelor și abilităților tale, când înghesui cât mai mult conținut care ți se pare ție relevant, riști să lansezi un produs pe care nu îl va cumpăra nimeni, să îți afectezi afacerea și reputația ca profesionist.

Procesul de training nu începe și nu se termină cu livrarea efectivă a cursului

Pentru că e cea mai vizibilă etapă a procesului de training, poate părea că facilitarea e partea cea mai importantă. Adevărul e că fără o pregătire corespunzătoare cursul nu va produce rezultatele dorite, la fel cum nici partea de după facilitare nu poate lipsi dacă vrei să măsori și să îmbunătățești experiența pe care le-o oferi participanților.

Cum va arăta călătoria ta prin Program:

Modulul 1

Înțelegi cum învață adulții, ce face un trainer bun, care sunt lucrurile care te pot împiedica din a facilita o experiență valoroasă și cum să le depășești.

Modulul 2

Identifici nevoile clientului tău ideal ca să creezi un curs online care îi oferă soluția potrivită.

Modulul 3

Creezi flow-ul cursului tău folosind un proces care îți garantează facilitarea unei experiențe de învățare memorabile.

Modulul 4

Alegi și creezi cele mai potrivite materiale care să îi ajute pe participanți să înțeleagă, să asimileze și să aplice noțiunile din curs.

Modulul 5

Afli care e cea mai potrivită metodă de facilitare pentru cursul tău și care sunt soluțiile tehnice care te pot sprijini în proces.

Participanții la cursurile mele m-au făcut un facilitator mai bun

Sunt master trainer și coach cu 16 ani de experiență în dezvoltarea personală și profesională și multiple certificări, printre care și cea de la Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) în Learning & Development.

Mi-am început cariera de trainer într-una dintre cele mai mari corporații din industria de IT, am creat cursuri care să răspundă nevoilor organizației și am devenit primul trainer intern dintr-o companie certificat în livrarea cursului de Situational Self Leadership al celor de la Blanchard.

Din rolul de training manager am creat o echipă de traineri interni pe care i-am format și ghidat în noile lor roluri de facilitatori, dar am avut și ocazia să fiu mentor pentru noi trainer din alte departamente din cadrul companiei. Am petrecut peste 4500 de ore însoțind prin cursuri mii de oameni în călătoriile lor și asta m-a ajutat să învăț multe despre nevoile lor, preferințele de învățare, crearea mediului optim în care ei se simt în siguranță să exploreze și să devin un facilitator mai bun.

În 2018 am decis să părăsesc cariera familiară și confortabilă din corporație pentru ceea ce aveam nevoie. Îmbinând neuroștiința cu elemente de psihologie pozitivă, azi fac design de experiențe de învățare și facilitez workshop-uri pe teme ce țin de self & life design, mindset, emotional fitness, well-being sau obiceiuri.

Sunt recunoscătoare să pot da mai departe din experiența mea și să îi ajut pe alții să creeze la rândul lor cursurile de care clienții lor au nevoie.

Imaginează-ți cum ar fi să creezi exact cursul de care clientul tău are nevoie și în același timp să îți crești veniturile din business

Cum ar fi să poți ajuta mai mulți clienți, să îți eficientizezi munca și să îți crești business-ul în același timp? Un curs online creat pentru nevoile reale ale oamenilor poate face asta. Dacă alegi să te înscrii la curs, experiența The Course Creation Formula te va ajuta să:

  • înveți să creezi experiențe optime de învățare pentru clienții tăi, iar încrederea lor în tine crește
  • crești ca profesionist dezvoltându-ți noi abilități de analiză a nevoilor, de design de conținut, de facilitare și evaluare a cursului
  • construiești un curs online la care clienții pot participa indiferent de locația lor
  • îți consolidezi reputația ca profesionist în nișa ta
  • crești business-ul și monetizezi mai eficient timpul și expertiza ta


Ce spun persoanele care au lucrat cu mine

Înainte de trainingul cu Cristina aveam multe idei, dar zero structură care să mă ajute să le pun cap la cap și să mă apuc de treabă. Pentru mine, discuția cu ea a fost o oră de claritate în care am reușit să înțeleg ce trebuie să fac pas cu pas pentru a-mi pune multele idei în aplicare. Cristina e un om cald, plin de voie-bună, care te binedispune instant și te ajută să te relaxezi și să te deschizi, în așa fel încât să înveți să-ți pui întrebările corecte.

Andreea Chiuariu - Digital Marketer

Înainte de Course Creation Formula eram pierdută. Știam că vreau să creez un curs, dar nu știam ce, cum, de ce sau când. Interacțiunea cu participantele, temele, informațiile din program, feedback-ul pe temele date - toate m-au ajutat să-mi dau seama ce vreau să fac de fapt și să avansez în conturarea cursului.


Am obținut mai multă încredere în mine și în ideea de curs pe care o aveam și datorită temelor a început să ia formă chiar din timpul programului.


Recomand Course Creation Formula tuturor specialiștilor care visează să împărtășească din cunoștințele lor cu ceilalți într-un mod organizat, structurat și eficient, dar încă nu și-au găsit curajul sau cadrul necesar să facă asta.

Alexandra Ciucanu - Content Creator

Înainte de Course Creation Formula îmi era teamă că programul care se schița în mintea mea de aproape un

an avea să rămână acolo pentru totdeauna. Nu aveam idee de unde să încep, cum să aranjez informațiile astfel încât să asigur o cursivitate, nu aveam încredere că am informațiile și abilitățile necesare creării unui curs.

Acum știu că aveam mai multe cunoștințe decât aveam nevoie pentru un singur curs, iar beneficiul suprem al parcurgerii programului a fost întrezărirea unei noi subpersionalități: facilitator și creator de cursuri. În plus, colegele de grupă mi-au oferit noi perspective la care eu nici nu m-aș fi gândit altfel.

Pentru mine experiența Course Creation Formula a fost una terapeutică: m-a ajutat să îmi recadrez povestea procesului de învățare, să îl destructurez și să îl demitizez, mi-a oferit contextul și oportunitatea de a simți pe viu ce înseamnă să te afli într-o experiență de învățare ca adult.

Recomand programul Cristinei celor ca și mine, care au un curs în minte și nu știu de unde să înceapă: coachi, terapeuți, influenceri, bloggeri, experți din diferite alte domenii.

Denisa Mănica - Consilier de dezvoltare personală

Mă copleșea idea de a creea un curs. Acum, în urma programului, am o idee clară despre tema cursului meu și am structura necesară pentru a-l aduce la lumină.

The CourseCreation Formula mi-a adus încredere că pot să creez un curs, o structură clară, sprijin emotional și practic să încep cu un curs de 3-4 ore și să scalez apoi.

.

Mi-a plăcut mult energia ta și a grupului, tot ce a fost împărtășit și că ești alături de noi, că ne-ai dat feedback.

Structura cursului a fost foarte practică și cu mult sens. Mi-a plăcut că a combinat partea de teorie cu exerciții în grup și partea de activități făcute individual. Fișele de lucru și temele, partea de reflecție și scrisul m-au ajutat mult.

Teodora Pile - Stress Specialist

Experiența Course Creation Formula a fost revelatoare.

Mi-a prins bine suportul grupului și experiențele celorlalte colege, dar și intervențiile tale. Acum am pașii necesari ca să scot în lume cursul / cursurile, pași concreți, confirmări că am facut și fac lucruri bine, elemente pe care nu le luasem în calcul și care sunt de ajutor.

Course Creation Formula a fost ca o călătorie pornită cu mare entuziasm din dorința de a progresa și de a căpăta încredere. Am găsit deschidere și suport, iar acum mă simt mult mai pregatită să acționez.

Îl recomand oricărui profesionist sau specialist într-un domeniu, care dorește să împărtășească și cu alții cunoștințele și experiența sa.

Adriana Handaric - Intuitive Marketer & Strategist

Iată ce primești dacă te înscrii acum la The Course Creation Formula

5 întâlniri live pe Zoom

Suport de curs și fișe de lucru pentru ca tu să îți construiești propriul curs online pe parcursul celor 5 săptămâni.

O metodă proprie, testată, pentru crearea unui curs de success și structura pas cu pas.

Feedback personalizat pentru fiecare temă.

Suport permanent pe email pe parcursul programului

Comunitate privată a participanților

Bonus

Un template pentru conturarea clientului ideal

Un ghid cu întrebări care te vor ajuta să obții testimoniale relevante

3 workshop-uri - business, content, copywriting - ca să poți face o lansare de succes pentru cursul potrivit și pentru clienții tăi, dar și pentru tine. Mentorii sunt: Bianca Gheorghescu (Business Consultant), Cristina Guraliuc (Digital Content Strategist) și Ion Cataragă (copywriter)


Webinar înregistrat despre resurse care te ajută în lansare cu Oana Leluțiu de la Virtualmente


Întâlniri trimestriale cu întreaga comunitate de alumni Course Creation Formula

Investiția ta: 400 EUR

Un program fără riscuri pentru tine

Dacă te înscrii la curs și nu ești mulțumit de ce primești, îți returnez toții banii. Tot ce trebuie să faci este să îmi trimiți trimiti temele care arată că ai lucrat la ele, în 14 zile de la cumpărarea programului.

Cursul tău nu va fi doar o picătură într-o mare de produse educaționale, ci o soluție care va schimba viața clienților tăi!

FAQ

Cât durează programul?

The Course Creation Formula durează 5 săptămâni. Începe pe 13 mai și se termină pe 10 iunie. Întâlnirile Zoom durează câte 2 ore și vor avea loc în zilele la luni, la ora 15:00. Workshop-urile bonus vor avea loc pe 13, 20 și 27 mai, 3 și 10 iunie. Lor li se adaugă workshop-urile bonus.

Care e data limită de înscriere?

Te poți înscrie până pe 9 mai inclusiv.

Este potrivit pentru mine cursul dacă încă nu vreau să creez un curs?

Recomandarea mea e să te înscrii doar dacă ești pregătit să construiești o experiență de învățare pentru că vom lucra activ pe ideea ta de curs.

Ce fel de sprijin voi primi pe parcursul programului?

Pe lângă întâlnirile săptămânale cu grupul, vei avea un accountability buddy, vei primi feedback pe fiecare temă și îmi poți scrie pe e-mail oricând ai întrebări. În plus, la terminarea programului poți opta pentru mentoratul de grup.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor funcționalități. Află mai multe.