Alătură-te celor 230 oameni care și-au schimbat viața în urma programului de Life Design


Învață să devii persoana care poate avea viața și afacerea la care visezi

26 martie - 14 mai 2024


Life Design e programul complet care te ajută să te eliberezi dintr-o viață care ți-a rămas mică

Alătură-te celor 230 oameni care și-au schimbat viața în urma programului de Life Design


Învață să devii persoana care poate avea viața și afacerea la care visezi

26 martie - 14 mai 2024


Life Design e programul complet care te ajută să te eliberezi dintr-o viață care ți-a rămas mică

Cum creezi o viață pe care o iubești?

Viața ta e o reflectare a cine ești sau o reacție la oameni pe care nu vrei să îi superi? Cum va arăta ea peste 10 ani dacă nu schimbi nimic?

Când nu trăiești conștient, viața devine un șir lung de compromisuri și regrete, în care în loc să iei deciziile de care ai nevoie îi lași pe alții să aleagă pentru tine.

Dacă nu știi cum arată o viață împlinită pentru tine, nici nu ai cum să o obții. Schimbările pe care totuși le faci nu par să ducă nicăieri și asta te face să te îndoiești de tine.

Rezultatul? Te resemnezi și încerci să ignori senzația că ești rătăcită în propria ta viață.

Pe termen scurt s-ar putea să te poți păcăli. Pe termen mediu se vor acumula frustrări care te vor lăsa fără energie, fără motivație și îți vor afecta sănătatea. Iar pe termen lung duce la un bagaj plin de regrete.

O călătorie prin experiența de Life Design care va aduce mai multă claritate vieții tale

Programul online de Life Design este o călătorie transformațională prin care te cunoști mai bine, te reconectezi cu puterea ta interioară, înțelegi cum arată pentru tine o viață pe care să o iubești și îți faci un plan clar de acțiune care să te ducă spre ea.

Cum va arăta călătoria ta prin Program:

Modul introductiv

Îți conturezi o intenție clară pentru program și faci primul pas către noua ta viață.

Modulul 1

Identifici tipare moștenite sau preluate din jurul tău, descoperi care sunt cele mai puternice convingeri ale tale și le rescrii ca să te eliberezi de blocaje.

Modulul 2

Înțelegi unde te afli în procesul personal de evoluție, ce nevoi ai, care sunt valorile importante pentru tine acum pentru că ele vor fi ca o busolă în călătoria ta.

Modulul 3

Înveți să îți numești emoțiile, să te împrietenești cu ele, să le gestionezi autentic în loc să le ignori sau să le reprimi.

Modulul 4

Obții claritate despre cum arată viața pe care să o iubești cu ajutorul unui exercițiu de vizualizare ghidată.

Modulul 5

Evaluezi cât de împlinit ești acum în fiecare dintre cele 10 arii ale vieții, înțelegi la ce te pricepi foarte bine, ce îți aduce energie și flow, descoperi care sunt calitățile tale ce vor funcționa ca niște catalizatori în procesul de reașezare în viața ta și clarifici care sunt ariile prioritare de care e nevoie să te ocupi.

Modulul 6

Identifici care sunt cele mai importante schimbări pe care ai nevoie să le faci în viața ta și începi să acționezi prin a le testa în practică la scară mică pentru ca mai apoi să le integrezi efectiv în viața ta.

Modulul 7

Pui la un loc toate descoperirile făcute pe parcursul acestui program și clarifici obiceiurile zilnice de care ai nevoie pentru a crea viața pe care să o iubești.

A doua mea viață a început când am înțeles că am doar una

Sunt Cristina și am petrecut mulți ani trăind așa cum presupuneam că se așteptau ceilalți să o fac, străduindu-mă să mă încadrez în tipare create de nici nu știu cine. Treceam prin viață ca frunza în bătaia vântului, eram deconectată de mine și stresul acumulat mi-a creat probleme de sănătate. Acum mai bine de 6 ani, înainte să devin mamă pentru a doua oară, am început să fiu tot mai conștientă de nevoile mele și să îmi schimb viața pas cu pas.

Sunt trainer și coach cu aproape 15 ani de experiență în Learning & Development, mai întâi în corporație și de mai bine de 4 ani ca antreprenor. Am petrecut peste 4400 de ore în cursuri însoțind mii de oameni în călătoriile lor și asta m-a ajutat să învăț multe despre provocările lor, despre mine și propriul meu drum. Așa am decis în 2018 să părăsesc cariera familiară și confortabilă din corporație pentru ceea ce aveam nevoie.

Nu e ușor nici să trăiești o viață conștientă în care iei deciziile potrivite pentru tine, nici să trăiești pe pilot automat și să îi lași pe ceilalți să decidă ce, cum și când ar trebui să faci. Avem însă libertatea să ne alegem greul, iar eu l-am ales pe cel care mă ajută să am o viață împlinită și fără regrete.

Sunt recunoscătoare că le pot fi alături clientelor mele în călătoriile lor de evoluție personală, să le ajut să trăiască aliniat cu valorile lor și m-aș bucura să fac asta și pentru tine.

O hartă creată de tine, pentru tine

Imaginează-ți cum ar putea arăta viața ta peste 1, 3, 5 ani dacă ai înțelege ce înseamnă succesul pentru tine, dacă ai avea curaj să îți asculți inima și să faci mai mult din ceea ce te împlinește, dacă ai putea să îți asculți fricile fără să le lași să ia decizii în locul tău, dacă ai ști de ce ai nevoie și la ce vrei să renunți, dacă ai îndrăzni să devii arhitectul propriei tale vieți.

Dacă alegi să te înscrii, experiența de Life Design te va ajuta să:

Aduci multă conștientizare în cele 10 arii ale vieții tale

Identifici unde anume ai blocaje și să te eliberezi de ele

Obții claritate cu privire la ce îți dorești și asta îți va crește energia și motivația

Te regăsești și să îți recapeți pofta de viață

Înțelegi cum arată viața pe care ți-o dorești și să îți conturezi un plan clar către ea

Ce spun persoanele care au trăit experiența de Life Design și se bucură de noua lor viață

Pentru mine, experiența Life Design a venit la momentul potrivit. Înainte de întâlnirea cu Cristina, simțeam viața și activitățile din ea ca pe un bolovan enorm pe care nu știam cum să-l abordez, de unde să încep să-l înțeleg și să-l schimb. După program, simt că îl pot sparge în pietre mai mici, pe care să le abordez pe rând, să le modelez așa cum îmi doresc și simt că am mai multă încredere în mine.

Life Design m-a învățat să îmi pun întrebări, să nu stau într-un loc sau într-o stare dacă nu îmi este bine. Să accept emoțiile prin care trec și să profit de ele ca să mă înțeleg, să nu mă învinovățesc. Mi-a dovedit că eu sunt singura care mă pot ajuta cu adevărat și care își poate construi viața așa cum și-o imaginează. Am descoperit că am răspunsurile în mine și că trebuie doar să mă opresc, să observ și să permit minții și sufletului să primească răspunsul.

Recomand programul persoanelor care simt că nu sunt împăcate cu viața pe care o au, își doresc o schimbare și nu știu cum să o facă.

Mădălina S.

Când mi-a ieșit Life Design în cale eram într-un blocaj mare. Am conturat un drum pe care să merg și niște primi pași care nu mă fac să mă simt extrem de inconfortabil. În plus, acum am o avalanșă de idei.

Programul mi-a oferit claritatea mult dorită. S-a făcut brusc lumină. Am primit schimbarea de perspectivă de care aveam nevoie. Experiența a fost revelatoare.

Emoțional a fost o provocare. Nu e ușor să-ți dai seama cu câte convingeri limitative vii la pachet și câte tipare repeți zi de zi. Chiar dacă le văzusem și în terapie, faptul că acum le-am structurat m-a ajutat să am o privire de ansamblu mai clară asupra a ceea ce vreau, știu și pot să fac. Știu că pot face mai multe decât credeam, lucruri pe care le admiram la alții, dar nu credeam că le voi putea face eu însămi.

Recomand programul de Life Design persoanelor care nu au conturată foarte clar ideea de viață pe care și-ar dori să o trăiască.

Mădălina V.

Înainte de Life Design eram într-o amorțeală completă, blocată pe multe planuri, fără intenții clare, doar supraviețuind de la o zi la alta, în postura de victimă permanentă, uitând să apreciez ce am.

Am conștientizat că am nevoie să mă cunosc și să investesc timp și energie în mine, în nevoile și plăcerile mele, să îmi cunosc și să mă imprietenesc cu fricile și vocile mele critice, să învăț să am din nou încredere în mine.

Cursul a fost o experiență intensă, provocatoare, revelatoare, necesară, poarta către noul meu drum!

Îl recomand oricui este interesat să se cunoască mai bine, să se oprească puțin din ritmul vieții și să aprecieze mai mult fiecare zi, pentru cine tinde să se concentreze pe ceea ce lipsește și are nevoie să învețe să vadă din nou perspectiva de ansamblu.

Mirela R.

Înainte de Life Design eram blocată în ideea că poate la final de curs nu voi fi acolo unde mă aștept să fiu, că poate voi da greș. Totodată eram înverșunată că nu îmi știu menirea și-mi doream cu disperare s-o aflu ca să-mi pot schimba job-ul cu unul care să fie în concordanță cu menirea.

Acum înțeleg că dezvoltarea personală este un proces ce se întâmplă toată viața și că important este parcursul, nu destinația, iar menirea nu e neapărat legată de job.

Emoțional, am reușit să văd niște lucruri pe care nu le vedeam și le tot repetam, iar experiența live-urilor a fost magică, revelatoare… o oază de energie.

Recomand programul de Life Design părinților care vor să îți rezolve bagajul emotional și nu numai și să rupă lanțul transmiterii către copii.

Mirela D.

Programul de LifeDesign a fost salvarea mea!

Mă aflam într-un punct în care reușisem să dezmembrez anumite piese ale convingerilor limitative, dar dacă nu aș fi avut Life Design în viața mea, tind să cred că mi-aș fi reconstruit puzzle-ul vieții într-un mod asemănător sau chiar identic.

Programul mi-a arătat noi moduri de asamblare a pieselor, posibilitatea de dezasamblare pentru viitor, în caz că voi simți să schimb ceva, iar întâlnirile pe Zoom au devenit momentul preferat al săptămânii.

Life Design mi-a oferit o scânteie de lumină pentru a vedea întrerupătorul camerei în care mă aflam și îl recomand oricui trece la o nouă etapă a vieții, dar și celor care s-au mutat fizic într-un loc nou.

Diana Costea

Iată ce primești dacă te înscrii acum în experiența de Life Design:

8 module de curs creat după metoda mea proprie, cu video-uri și exerciții de tip coaching

8 întâlniri live pe Zoom de câte 2 ore

8 materiale video cu specialiști – Bianca Gheorghescu (carieră), Anamaria Ciuhuță (educație financiară), Andreea Teodor (nutriție), Ema Barbă (meditație), Gabriela Urdă (stil), Mădălina Preda (organizare și planificare), Antonia Hruscovschi (Human Design), Teodora Pile (emoții)

1 mini curs audio de mindset

Vizualizare ghidată

Instrument de urmărire a obiceiurilor

Comunitate privată a participanților

Investiția ta: 2214 lei

Un program fără riscuri pentru tine

Încrederea mea în această experiență transformațională este atât de mare încât îți returnez toți banii dacă nu îți aduce claritatea de care ai nevoie. Tot ce trebuie să faci după ce parcurgi modulele este să îmi trimiti toate fișele de lucru completate în maxim 8 săptămâni de la data începerii programului.

Întrebări frecvente

Cât durează programul?

Life Design durează 8 săptămâni. Începe pe 26 martie și se termină pe 14 mai. Live-urile săptămânale vor avea loc în zilele de marți, între 16:00 - 18:00 (ora României).

Care e data limită de înscriere?

Te poți înscrie până pe 23 martie inclusiv.

Dacă nu știu cum arată o viață în care să mă simt bine?

Acesta este rolul acestui program: să îți aducă claritate. La finalul programului vei ști cum arată viața pe care să o iubești și vei avea un plan concret ca să o construiești.

Ce fac dacă nu am timp suficient la dispoziție?

Life Design e gândit într-un mod care să nu te copleșească și să îl poți integra în programul tău săptămânal.

Cum să fac să nu îmi pierd motivația?

Pe parcursul întregului program sunt doar la un buton distanță de tine. În plus, vei avea ocazia să participi săptămânal la câte un live cu mine și cu ceilalți participanți, în care să primești răspunsuri, sprijin și insipirație. Iar la final de program vei avea opțiunea de a continua să lucrezi la design-ul vieții tale în grupul restrâns de mastermind.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor funcționalități. Află mai multe.