Alătură-te celor 130 de oameni care și-au schimbat viața în urma programului de Life Design


Învață să conștientizezi care este rolul tău în viață și creează un plan concret de acțiune ca să schimbi scenariul

20 septembrie – 3 noiembrie


Life Design e programul complet care te ajută să te eliberezi dintr-o viață care ți-a rămas mică

Alătură-te celor 130 de oameni care și-au schimbat viața în urma programului de Life Design


Învață să conștientizezi care este rolul tău în viață și creează un plan concret de acțiune ca să schimbi scenariul

15 martie – 28 aprilie


Life Design e programul complet care te ajută să te eliberezi dintr-o viață care ți-a rămas mică

Cum creezi o viață pe care o iubești?

Viața ta e o reflectare a cine ești sau o reacție la oameni pe care nu vrei să îi superi? Cum va arăta ea peste 10 ani dacă nu schimbi nimic?

Când nu trăiești conștient, viața devine un șir lung de compromisuri și regrete, în care în loc să iei deciziile de care ai nevoie îi lași pe alții să aleagă pentru tine.

Dacă nu știi cum arată o viață împlinită pentru tine, nici nu ai cum să o obții. Schimbările pe care totuși le faci nu par să ducă nicăieri și asta te face să te îndoiești de tine.

Rezultatul? Te resemnezi și încerci să ignori senzația că ești rătăcită în propria ta viață.

Pe termen scurt s-ar putea să te poți păcăli. Pe termen mediu se vor acumula frustrări care te vor lăsa fără energie, fără motivație și îți vor afecta sănătatea. Iar pe termen lung duce la un bagaj plin de regrete.

O călătorie prin experiența de Life Design care va aduce mai multă claritate vieții tale

Programul online de Life Design este o călătorie transformațională prin care te cunoști mai bine, te reconectezi cu puterea ta interioară, înțelegi cum arată pentru tine o viață pe care să o iubești și îți faci un plan clar de acțiune care să te ducă spre ea.

Cum va arăta călătoria ta prin Program:

Modul introductiv

Îți conturezi o intenție clară pentru program și faci primul pas către noua ta viață.

Modulul 1

Identifici tipare moștenite sau preluate din jurul tău, descoperi care sunt cele mai puternice convingeri ale tale și le rescrii ca să te eliberezi de blocaje.

Modulul 2

Înțelegi unde te afli în procesul personal de evoluție, ce nevoi ai, care sunt valorile importante pentru tine acum pentru că ele vor fi ca o busolă în călătoria ta.

Modulul 3

Obții claritate despre cum arată viața pe care să o iubești cu ajutorul unui exercițiu de vizualizare ghidată.

Modulul 4

Evaluezi cât de împlinit ești acum în fiecare dintre cele 10 arii ale vieții, înțelegi la ce te pricepi foarte bine, ce îți aduce energie și flow, descoperi care sunt calitățile tale ce vor funcționa ca niște catalizatori în procesul de reașezare în viața ta și clarifici care sunt ariile prioritare de care e nevoie să te ocupi.

Modulul 5

Identifici care sunt cele mai importante schimbări pe care ai nevoie să le faci în viața ta și începi să acționezi prin a le testa în practică la scară mică pentru ca mai apoi să le integrezi efectiv în viața ta.

Modulul 6

Pui la un loc toate descoperirile făcute pe parcursul acestui program și clarifici obiceiurile zilnice de care ai nevoie pentru a crea viața pe care să o iubești.

A doua mea viață a început când am înțeles că am doar una

Sunt Cristina și am petrecut mulți ani trăind așa cum presupuneam că se așteptau ceilalți să o fac, străduindu-mă să mă încadrez în tipare create de nici nu știu cine. Treceam prin viață ca frunza în bătaia vântului, eram deconectată de mine și stresul acumulat mi-a creat probleme de sănătate. Acum 5 ani, înainte să devin mamă pentru a doua oară, am început să fiu tot mai conștientă de nevoile mele și să îmi schimb viața pas cu pas.

Sunt trainer și coach cu peste 13 ani de experiență în Learning & Development, mai întâi în corporație și de mai bine de 3 ani ca antreprenor. Am petrecut peste 4000 de ore în săli de curs însoțind mii de oameni în călătoriile lor și asta m-a ajutat să învăț multe despre provocările lor, despre mine și propriul meu drum. Așa am decis în 2018 să părăsesc cariera familiară și confortabilă din corporație pentru ceea ce aveam nevoie.

Nu e ușor nici să trăiești o viață conștientă în care iei deciziile potrivite pentru tine, nici să trăiești pe pilot automat și să îi lași pe ceilalți să decidă ce, cum și când ar trebui să faci. Avem însă libertatea să ne alegem greul, iar eu l-am ales pe cel care mă ajută să am o viață împlinită și fără regrete.

Sunt recunoscătoare că le pot fi alături clienților mei în călătoriile lor de evoluție personală, să îi ajut să trăiască aliniat cu valorile lor și m-aș bucura să fac asta și pentru tine.

O hartă creată de tine, pentru tine

Imaginează-ți cum ar putea arăta viața ta peste 1, 3, 5 ani dacă ai înțelege ce înseamnă succesul pentru tine, dacă ai avea curaj să îți asculți inima și să faci mai mult din ceea ce te împlinește, dacă ai putea să îți asculți fricile fără să le lași să ia decizii în locul tău, dacă ai ști de ce ai nevoie și la ce vrei să renunți, dacă ai îndrăzni să devii arhitectul propriei tale vieți.

Dacă alegi să te înscrii în Curs, experiența de Life Design te va ajuta să:

Aduci multă conștientizare în cele 10 arii ale vieții tale

Identifici unde anume ai blocaje și să te eliberezi de ele

Obții claritate cu privire la ce îți dorești și asta îți va crește energia și motivația

Te regăsești și să îți recapeți pofta de viață

Înțelegi cum arată viața pe care ți-o dorești și să îți conturezi un plan clar către ea

Ce spun persoanele care au trăit experiența de Life Design și se bucură de noua lor viață

Life Design nu este un curs pentru cei care vor răspunsuri de la Cristina. Nu este un curs pentru cei care cred că totul va deveni clar odată ce parcurgi modulele. Nu este un curs simplu. Nici unul ușor. Nici unul rapid. Life Design este mai degrabă un dialog amânat cu tine. O conversație ghidată, în care te descoperi uneori cu uimire, alteori cu plăcere, alteori într-o manieră nu chiar plăcută. O conversație uneori dificilă, dar utilă, adesea revelatoare.

Life Design m-a învățat cum să formulez întrebările corecte și cum să îmi caut răspunsurile. Și unde. Ce mi se pare special la acest curs este faptul că nu se termină odată cu modulul final. Este the gift that keeps on giving, la care te poți întoarce ori de câte ori simți nevoia să-ți regăsești echilibrul. Și drumul.

Diana Moldoveanu

Recomand cu drag programul de Life Design!


Fiind în terapie de un an, căutând soluții și răspunsuri la blocajele din viața mea, am vrut să încerc o altă abordare. Astfel, acest curs m-a ajutat să înțeleg și să conștientizez rolul meu în viața mea, faptul că pot schimba tiparul, scenariul, finalul. Totul depinde de mine!


Cursul e foarte bine structurat, exercițiile ajută enorm, iar cel mai mult am apreciat ședința de coaching de la finalul cursului. Cristina fiind un om extrem de cald și foarte profi, a reușit în acea ședință să-mi ofere curaj și o nouă perspectivă în ceea ce urmează să fac!


Multumesc mult, Cristina!

Sorina Vajda

Programul de Life Design pentru mine a fost ca o excursie alături de o prietenă dragă și de încredere. Am reușit să mă descopăr pe mine, să conștientizez unde mă situez și ce ar trebui să fac pentru a ajunge acolo unde îmi doresc.


Acum sunt mult mai disciplinată și atentă pe mai multe planuri: alimentație, job, timp liber și viață socială.


Recomand cu drag experiența! Pe mine m-a ajutat foarte mult să îmi creez obiceiuri noi și sănătoase.

Raluca Georgescu

Programul de Life Design m-a ajutat enorm în stabilirea obiectivelor și mai ales în a avea claritate asupra a ceea ce îmi doresc de fapt. Cu siguranță voi face din nou exercițiile din unele module când voi simți nevoia. Iar ședința de coaching de la final a fost mai mult decât o discuție relaxată la cafea cu cea mai bună prietenă, din care am primit multe informații valoroase. Acum obiectivele și obiceiurile pe care mi le-am propus sunt în lucru și mă țin de ele cu energie și convingere. Mulțumesc!

Anda Ionașcu

Iată ce primești dacă te înscrii acum în experiența de Life Design:

7 module de curs creat după metoda mea proprie, cu video-uri și exerciții de tip coaching (1050 lei)

7 întâlniri live pe Zoom (700 lei)

3 materiale video cu specialiști – Bianca Gheorghescu (carieră), Anamaria Ciuhuță (educație financiară), AndreeaTeodor (nutriție) (150 lei)

1 mini curs audio de mindset (80 lei)

Vizualizare ghidată (50 lei)

Instrument de urmărire a obiceiurilor (30 lei)

Comunitate privată a participanților (priceless)

Valoare reală totală: 2060 lei

tu plătești doar 945 lei

Un program fără riscuri pentru tine

Încrederea mea în această experiență transformațională este atât de mare încât îți returnez toți banii dacă nu îți aduce claritatea de care ai nevoie. Tot ce trebuie să faci după ce parcurgi modulele este să îmi trimiti toate fișele de lucru completate în maxim 8 săptămâni de la data începerii programului.

Întrebări frecvente

Cât durează programul?

Life Design durează 7 săptămâni. Începe pe 20 septembrie și se termină pe 3 noiembrie. Live-urile săptămânale vor avea loc în serile de miercuri, între 19:00 – 21:00.

Care e data limită de înscriere?

Te poți înscrie până pe 17 septembrie inclusiv.

Dacă nu știu cum arată o viață în care să mă simt bine?

Acesta este rolul acestui program: să îți aducă claritate. La finalul programului vei ști cum arată viața pe care să o iubești și vei avea un plan concret ca să o construiești.

Ce fac dacă nu am timp suficient la dispoziție?

Life Design e gândit într-un mod care să nu te copleșească și să îl poți integra în programul tău săptămânal.

Cum să fac să nu îmi pierd motivația?

Pe parcursul întregului program sunt doar la un buton distanță de tine. În plus, vei avea ocazia să participi săptămânal la câte un live cu mine și cu ceilalți participanți, în care să primești răspunsuri, sprijin și insiprație.

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor funcționalități. Află mai multe.