Cursuri

Dacă şi pentru tine învățarea continuă este o valoare importantă, găseşti aici cursurile la care te aştept cu bucurie.

LIFE DESIGN

Viața ta e o reflectare a cine ești tu sau o reacție la oameni pe care nu vrei să îi superi?

Imaginează-ți cum ar putea arăta viața ta peste 1, 3, 5 ani dacă ai înțelege cum arată succesul în termenii tăi, dacă ai avea curaj să-ți asculți inima și să faci mai mult din ceea ce te împlinește, dacă ai putea să îți asculți fricile fără să le lași să ia decizii în locul tău, dacă ai ști de ce ai nevoie și la ce vrei să renunți, dacă ai îndrăzni să devii arhitectul propriei tale vieți…

Următoarea grupă: 26 martie - 14 mai 2024

THE COURSE CREATION FORMULA

Dacă vrei să îți transpui cunoștințele și experiența profesională într-un curs de care clientul tău ideal are nevoie pentru a-și rezolva o problemă, acest program online e pentru tine. Pe parcursul a 5 săptămâni vei învăța să identifici nevoile pe care cursul tău trebuie să le acopere, vei ști cum învață adulții, vei înțelege cum să creezi conținutul și structura cursului în așa fel încât transformarea pe care o promiți în cadrul experienței de învățare să se și întâmple.

Următoarea grupă: octombrie 2024

ROADMAP TO A HARMONIOUS LIFE

”Flexibilitate” e un cuvânt mult mai realist când vine vorba de împletirea rolurilor pe care le jucăm zi de zi decât ”echilibru”. Acest curs online înregistrat te învață cum să identifici ce e esențial pentru tine atât în sfera personală, cât și în cea profesională și îți oferă soluții pentru a-ți folosi timpul și energia într-un mod eficient.

În curând

NEW YEAR, REAL YOU

New Year, REAL You e un workshop în care înveți cum să îndeplinești obiectivele cu adevărat importante pentru tine


Încă dinaintea sărbătorilor de iarnă începi să te gândim la ce îți dorești de la anul următor, îți faci liste de rezoluții care mai de care mai ambițioase, dar care de multe ori nu se concretizează. Dacă ai pățit asta vreodată, atunci știi cum se simt dezamăgirea, vina că te-ai străduit suficient și resemnarea.

Decembrie 2024 - Ianuarie 2025

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor funcționalități. Află mai multe.