Alătură-te celor peste 350 de persoane pe care le-am ghidat spre identificarea obiectivelor lor importante în workshop-ul

New Year, REAL You


Ieși de pilotul automat, înțelege cine ești și ce îți dorești și identifică obiceiurile care te vor duce spre rezultatele dorite

New Year, REAL You e un workshop online în care înveți cum să îndeplinești obiectivele cu adevărat importante pentru tine

Alătură-te celor peste 350 de persoane pe care le-am ghidat spre identificarea obiectivelor lor importante în workshop-ul

New Year, REAL You


Ieși de pilotul automat, înțelege cine ești și ce îți dorești și identifică obiceiurile care te vor duce spre rezultatele dorite

New Year, REAL You e un workshop online în care înveți cum să îndeplinești obiectivele cu adevărat importante pentru tine

Încă dinaintea sărbătorilor de iarnă începi să te gândim la ce îți dorești de la anul următor, îți faci liste de rezoluții care mai de care mai ambițioase, dar care de multe ori nu se concretizează. Dacă ai pățit asta vreodată, atunci știi cum se simt dezamăgirea, vina că te-ai străduit suficient și resemnarea.


Cum ar fi ca 2024 să fie un an în care, poate pentru prima oară, ceea ce îți propui chiar devine realitate? Un an în care te uiți la cine vrei să fii, nu doar la ce vrei să faci? Un an în care te concentrezi pe ce e cu adevărat important pentru tine, nu pentru alții? Un an în care nu te oprești la a te gândi la obiective, ci îți asumi responsabilitatea pentru cum te prezinți tu în povestea numită Viață în fiecare zi?


New Year, Real You îți va aduce claritatea de care ai nevoie și o metodă prin care să obții rezultate remarcabile

Călătoria ta în workshop începe cu extragerea lecțiilor din anul care se încheie, trece prin conectarea cu visurile tale îndrăznețe și continuă cu alegerea unor priorități clare pentru anul care vine, iar apoi ai ocazia să identifici obiceiurile care te vor duce spre atingerea rezultatelor dorite. La final, vei crea și harta de care ai nevoie sub forma unui vision board care să îți fie deopotrivă ancoră care îți amintește de ce e important, dar și busolă care să te ghideze pe parcursul anului.

Acest workshop online este pentru tine daca vrei să:

înțelegi de ce multe din rezoluțiile de Anul Nou eșuează

faci din 2024 cel mai bun an al tău de până acum

îți simplifici lista nesfârșită de obiective și să nu te mai simți copleșit

schimbi felul în care planifici și te organizezi

știi cum să îți păstrezi motivația pe parcursul anului

îți pui obiceiurile zilnice sub lupă

te asiguri că ceea ce ai pus pe vision board se și întâmplăCe primești când te înscrii la workshop-ul New Year, REAL You:

4.5 ore în care te concentrezi pe tine și nevoile tale

un caiet de lucru în care să lucrezi structurat

o vizualizare ghidată care să te conecteze la visurile tale

un instrument de urmărit obiceiurile și progresul tău

materiale ajutătoare și inspirație pentru vision board

o comunitate de oameni care visează și lucrează cot la cot cu tine

Bonus: Mid-year Review - o întâlnire online de grup la jumătatea anului viitor

Vision board-ul mă ajută an de an să reușesc ce mi-am propus, chiar dacă nu știu cum voi face asta în momentul în care îl creez

Sunt master trainer și coach cu 16 ani de experiență în Learning & Development și mi-am început cariera de trainer într-una dintre cele mai mari corporații din industria de IT.


În 2018 am decis să părăsesc cariera familiară și confortabilă din multinațională pentru ceea ce aveam nevoie. Îmbinând neuroștiința cu elemente de psihologie pozitivă, azi fac design de experiențe de învățare și facilitez workshop-uri pe teme ce țin de self & life design, mindset, rescrierea convingerilor limitative, emotional fitness, well-being, obiceiuri sau îi ajut pe alți anpreprenori să creeze cursurile de care clienții lor au nevoie.


Antreprenoriatul mă face să îmi extind zona de confort aproape în fiecare zi, dar indiferent de provocările pe care ultimii ani mi le-au aruncat în cale, vision board-ul mi-a fost ancoră și m-a ajutat să nu uit ce e important pentru mine.


Sunt bucuroasă să împărtășesc cu tine procesul meu de introspecție pe care îl folosesc an de an ca să îmi integrez lecțiile din anul care se înceheie, să identific prioritățile pentru anul următor și să le surprind într-o formă vizuală.

Investiția ta: 398 lei

Ce spun participanții din edițiile trecute

Workshop-ul ”New Year, Real You” fost exact ce nu am știut unde să caut până acum: cel mai bun ajutor pe care l-aș fi putut primi, venit în cel mai potrivit moment. A fost cea mai completă experiență emoțională pe care mi-o putea oferi un asemenea workshop, iar ca utilitate, ce să mai zic, e practic prima dată când am reușit să îmi organizez atât de bine o ”viziune” asupra a ceea ce îmi doresc cu adevărat! Îl recomand tuturor, și chiar nu exagerez, tuturor celor care vor să își pună ordine în viață, în aspirații, în ideile de viitor.

Anca Dinu

Ce spun participanții din edițiile trecute

Participarea la workshopul "New Year, Real You" a fost o experiență revelatoare. Pe lângă faptul că este o persoană extrem de caldăcare te face să participi la conversație fără prea mult efort, Cristina știe să dea exemple cu care să rezonezi și să pună întrebările corecte. Timpul a zburat repede și la final mi-am dat seama că am rămas cu multe idei pe care să le pun în aplicare în anul viitor. Recomand acest workshop tuturor celor care vor să își pună ordine în idei la început de an și să își facă planurile să sune a realitate prin intermediul unor tehnici simple.

Andreea Nițescu

Ce spun participanții din edițiile trecute

Workshop-ul New Year, Real You a fost o oportunitate tare faină de a privi în urmă, înainte și înăuntru. Cristina, are un dar de a facilita și a aduce la un loc oameni care să inspire! Mulțumesc pentru exercițiul de vizualizare care a fost revelator, pentru exemplele date la fix de fiecare dată, pentru spațiul creat să ne desfășurăm cu vision board-urile! Au fost 4 ore cu mult sens, pe care le-aș repetă oricând!

Alexandra Ciucanu

Ce spun participanții din edițiile trecute

Întreg workshop-ul este extrem de util și, după părerea mea, merită făcut an de an. Exercițiul de vizionare ghidată a fost o revelație pentru mine, m-a transpus într-o stare pe care nu am mai experimentat-o până acum și m-a ajutat să îmi imaginez foarte clar viitorul așa cum mi-l doresc. În plus, exemplele concrete, din viața de zi cu zi, pe care Cristina le folosește, fac noțiunile teoretice mult mai ușor de interiorizat. Felicitări, Cristina!

Crina Niță

Ce spun participanții din edițiile trecute

Mă bucur mult că am participat! Am plecat cu o structură clară în minte, cu exemple și informații valoroase ce îmi vor fi ghid pe parcursul timpului. Am cunoscut oameni minunați care m-au inspirat cu pozitivitatea și căldura lor. Am plecat cu un vibe bun și cu mult optimism și mi-au plăcut mult exemplele concrete oferite pe parcurs. Recomand din suflet tuturor acest workshop, deoarece este un exercițiu de imaginație, conștientizare și acceptare.

Raluca Georgescu

Ce spun participanții din edițiile trecute

”New Year, Real You” mi-a creat contextul perfect pentru o pauză de bine pentru mine. Am privit cu blândețe la reușitele și lecțiile din anul trecut, ca mai apoi să visez cu mai multă claritate la noi obiective pentru anul nou. A mai fost și despre timp de calitate petrecut alături de femei puternice, capabile să mute munți. Nu mai zic de inspirație! Dacă vrei să fii mai proactivă cu viața ta, recomand să începi cu workshopul acesta. Te va ghida către răspunsurile pe care le cauți de ceva vreme și te va umple cu optimism pentru anul ce vine. Mulțumesc Cristina pentru tot ceea ce dezvolți și aduci împreună, ești un coach desăvârșit!

Natalia Manolescu

Ce spun participanții din edițiile trecute

Workshop-ul ”New Year, Real You” a fost o experiență minunată, plină de claritate, prietenie și desoperiri. Meditația ghidată mi-a purtat gândurile în viitorul apropiat și m-a ajutat să fac lumină, iar de aici s-au așezat toate foarte frumos direct pe vision boardul pentru 2021. Aș recomanda acest workshop celor care au atâtea idei încât nu le pot cuprinde, dar și celora care nu au nici o idee încotro se îndreaptă viață lor. Tuturor le va aduce claritate, conștientizări și inspirație pentru viitor. Cristina, you rock!

Nora Roșca

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor funcționalități. Află mai multe.