Bine ai venit!

Sunt Cristina Oțel și ajut antreprenoarele să devină persoanele care pot avea viața și afacerea la care visează. Le ofer spațiu ca să se cunoască mai bine și le însoțesc pe drumul evoluției personale cu speranța că asta îi va ajuta să trăiască aliniat cu valorile lor și să strălucească așa cum doar ei o pot face.

Lucrez de peste 16 ani în domeniul transformării și evoluției personale, la început ca Trainer și Training Manager într-una dintre cele mai mari corporații din domeniul IT și mai apoi și ca Life Design Coach. Sunt fascinată de mintea umană și preocupată de conștientizare de sine.

La începutul lui 2018, am părăsit ceea ce cunoșteam pentru ceea ce aveam nevoie. Am început să îmi construiesc drumul propriu ca trainer și coach, numitor comun în tot ceea ce fac - training, coaching, mentoring – fiind procesele de transformare personală.

Sunt certificată de Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) în crearea și livrarea cursurilor. Îmbinând neuroștiința cu elemente de psihologie pozitivă, fac design de experiențe de învățare și facilitez workshop-uri pe teme ce țin de self și life design, mindset, rescrierea convingerilor limitative, emotional fitness, well-being sau obiceiuri.

Formarea ca și coach am început-o în 2017 cu școala de coaching transformațional Mind Learners, am continuat-o cu o certificare în Evolutionary Coaching în 2018, iar în 2021 am adăugat încă o certificare de la NeuroMindfulness Institute.

Însoțesc profesioniști din companii, antreprenori, freelanceri și oameni aflați în impas din punct de vedere personal și profesional prin procese 1 la 1 de coaching transformațional.

Pe lângă cursuri, programe corporate și sesiuni individuale de coaching, îmbin experiența mea de trainer și coach profesionist cu cea de mamă a doi copii care mă ghidează fără să știe în procesul meu de evoluție.

Scrie-mi pe contact@cristinaotel.ro sau programează un discovery call și hai să vedem cum putem lucra împreună! 🙂

0

Ani de experienta

0

Ore de training

0

Participanti

0

Ore de coaching

Certificări

Clienți

Media

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor funcționalități. Află mai multe.