Ingrediente:
120g faina
80g zahar
1 lingurita extract de vanilie
1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
1 lingurita rasa praf de copt
1 praf de sare
1 ou
2 linguri iaurt cremos
3 linguri lapte
2 linguri ulei
2 linguri afine
1 lingura “picaturi” de ciocolata
Mod de preparare:
Din cantitatile de mai sus au iesit 17 mini briose.
Mixam intr-un bol oul si zaharul, peste care adaugam apoi iaurtul, laptele si extractul de vanilie. Adaugam faina, sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu, amestecand incet cu o lingura de lemn sau cu o spatula.
Cu o lingurita punem amestecul in formele mici de briose, presaram cateva afine si “picaturi” de ciocolata.
Coacem briosele timp de 20 minute in cuptorul preincalzit la 180°C.
Le scoatem pe un grilaj si le lasam sa se raceasca.
Pofta buna! 😀
Leave A Reply