Ingrediente:
200g unt la temperatura camerei
150g zahar
2 lingurite extract de vanilie
1 ou
300g faina
20g cacao
Mod de preparare:
Amestecam cu un mixer untul si zaharul, pana obtinem o compozitie cremoasa. Adaugam vanilia si oul, iar la final punem faina. Mixam pana obtinem un aluat omogen, pe care il impartim in 2 parti egale. Intr-una din ele adaugam praful de cacao si framantam aluatul pana se omogenizeaza culoarea. Punem cele 2 bile de aluat in folie si le tinem la frigider timp de 20-30 minute, pana se intaresc.
Intindem cele 2 bucati de aluat, cat mai subtire, intr-o forma lunguiata. Le suprapunem, taiem marginile ca sa le uniformizam si le rulam pe lungime. Impachetam in folie si tinem din nou aluatul la rece timp de aproximativ 40 minute ca sa se intareasca.
Feliem aluatul, cat ma subtire si punem discurile intr-o tava, pe hartie de copt. Dam la cuptorul preincalzit la la 180°C pentru 15 minute, pana incep sa se rumeneasca biscuitii.
Pofta buna! 🙂
Leave A Reply