Ingrediente:
125 gr unt
100 gr zahar
1 ou
250 gr faina
1 lingurita praf de copt
un varf cutit sare
4 linguri de migdale maruntite
2 lingurite cacao
Creioane pentru decor Dr. Oetker
Mod de preparare:
Amestecam untul moale cu zaharul pana se omogenizeaza bine, adaugam apoi oul si amestecam bine. Incorporam faina amestecata cu praful de copt si sarea.
Aluatul obtinut il impartim in doua: intr-o parte adaugam migdalele maruntite si framantam, iar in cealalta parte adaugam praful de cacao.
Punem cele doua bile de aluat la rece timp de 30 minute.
Dupa cele 30 minute, pe masa de lucru data cu faina intindem aluatul pana obtinem o foaie cu grosimea de jumatate de centimetru.
Decupam biscuitii din ambele tipuri de aluat cu ajutorul formelor, si mai mici si mai mari ca sa ii putem suprapune pentru a crea diferite modele. II asezam in tava, pe hartie de copt si ii bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15-20 minute, pana se rumenesc.
Dupa ce se racesc, se pot decora dupa plac 🙂
Leave A Reply