Ingrediente:
250 g unt, cubulete
100 g zahar pudra
200 g faina
50 g amidon
50 g migdale macinate
50 g fulgi ciocolata
1 lingurita esenta migdale
gem de afine trecut printr-o strecuratoare
Mod de preparare:
Amestecam faina, zaharul pudra si amidonul intr-un vas. Adaugam migdalele si untul si amestecam pana obtinem un aluat omogen. Adaugam apoi fulgii de ciocolata si esenta de migdale si framantam bine. Punem aluatul obtinut la figider pentru 20-30 minute.
Intindem aluatul pe o suprafata pe care am presarat putina faina si decupam fursecurile. Aluatul va ajunge pentru doua tavi pline.
Punem fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru proximativ 10 minute.
Facem cate o adancitura in mijlocul fursecurilor cu un dop sau cu ceva similar, punem putin gem de afine si mai tinem apoi fursecurile in cuptor inca 2-3 minute. Ii scoatem si ii lasam la racit.
Pofta buna! 🙂
Leave A Reply