Ingrediente
1 ou
100g unt
80g zahar brun
300g faina
1 lingurita extract de vanilie
1 lingurita praf de copt
1 varf de cutit sare
1 lingurita scortisoara
Pentru ornare:
scortisoara
zahar brun
picaturi ciocolata
migdale macinate
Mod de preparare
Mixam untul, zaharul, extractul de vanilie si oul. Adaugam apoi treptat celelalte ingrediente uscate: faina, praful de copt, sarea si scortisoara.
Daca vreti sa ornati biscuitii in mai multe feluri, pregatiti pe cate o farfurie: migdale macinate, zahar si scortisoara si picaturi de ciocolata.
Formam bile de aluat, le trecem pe partea superioara printr-unul din topping-urile de mai sus, presandu-le putin si le asezam in tava, pe hartie de copt.
Punem tava in cuptorul incins in prealabil, la 180°C si coacem biscuitii timp de 20-25 minute, pana se rumenesc si se crapa usor. Timpul efectiv de coacere depinde atat de cutor, cat si de dimensiunea biscuitilor.
Pofta buna!
Leave A Reply