Ingrediente:
100g unt moale
35g zahar pudra
15 zahar brun
1 ou
1 lingurita esenta vanilie
165 g faina
2 linguri faina de migdale
1/2 lingurita praf de copt
1 varf cutit sare
45g fistic crud curatat si maruntit
Mod de preparare:
Incepem prin a amesteca untul si zaharul pana se omogenizeaza. Adaugam apoi oul si esenta de vanilie.
Urmeaza faina, praful de copt si sarea. Amestecam bine compozitia si la sfarsit incorporam fisticul.
Aluatul se pune 30 minute la rece ca sa putem lucra mai usor cu el apoi.
Compozitia rece o modelam in palme astfel incat sa obtinem niste bile de aluat de aproximativ 3 cm diametru. Le asezam pe hartie de copt in tava, lasand loc intre ele.
Punem tava in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 15 minute.
Odata raciti vor capata consistenta unor biscuiti.
Simplu si rapid! 🙂
Leave A Reply