Ingrediente:
Pentru blat:
500g biscuiti populari macinati
3 linguri gem de caise
2-3 linguri cacao
200g zahar pudra
150ml apa
5 linguri de cafea (lichida)
2 linguri nuca cocos
50g unt
Pentru crema:
200g unt
200g zahar pudra
1 lingurita extract de vanilie
100g nuca de cocos plus inca 2 linguri pentru presarat deasupra
Mod de preparare:
Fierbem apa, cafeaua si zaharul pentru a obtine un sirop la care adaugam praful de cacao si gemul, amestecand bine. Macinam biscuitii si ii amestecam cu nuca de cocos. Incorporam si siropul si framantam bine pana obtinem un aluat tare. La nevoie putem sa mai adaugam apa sau cafea.
Impartim compozitia in 2 sau 3 parti. Folosind sucitorul, pe o folie de plastic unsa cu putin unt intindem fiecare bucata de aluat pana la o grosime de 0.5cm.
Pentru crema, frecam bine untul, zaharul, extractul de vanilie si nuca de cocos.
Intindem crema pe fiecare foaie de aluat, dupa care rulam cu ajutorul foliei.
Presaram nuca de cocos peste fiecare rulada si le dam la rece (ideal pana a doua zi).
Leave A Reply