Anul ăsta a fost un an fabulos pentru blog. Așa începea articolul scris fix acum un an.
2018 nu a fost deloc fabulos pentru blog. A fost un an greu care a debutat cu o înjumătățire a traficului, bubă pe care am reparat-o doar parțial. Tehnic vorbind, habar nu am ce s-a întâmplat. Practic, o mare parte din energia mea s-a dus pe revenirea în câmpul muncii după concediul de maternitate, dar nu ca angajat. Am lansat la apă Soul Bloom, am lucrat la rebranding, am învățat despre soloprenoriat, am creat programe și am însoțit zeci de oameni în drumul lor spre autocunoaștere.
Celor care ați rămas pe frecvență până azi vă mulțumesc că reveniți și abia aștept să mai călătorim împreună virtual și în 2019.
N-ar fi cinstit însă să nu pun deloc reflectoarele pe niște lucruri minunate întâmplate anul ăsta și care se datorează blogului:
- nominalizarea în lista celor mai vizibile blog-uri de parenting pentru al 3-lea an la rând;
- participarea ca speaker la Social Media for Parents;
- petrecerea de 5 ani de blog și sprijinul brand-urilor prietene care ne-au ajutat cu multe premii;
- o mulțime de concursuri pentru voi;
- colaborări foarte faine cu brand-uri ale căror produse le folosim de mult timp.
Așadar, revenind la subiect, plecând de la numărul de citiri cumulate în acest an, un top 10 al articolelor pe care le-ați preferat arată așa:
20 de idei de jocuri și activități de făcut în casă
De ce copiii fac cel mai des crize în prezența mamei
Trecerea de la camera de copil mic la camera de școlar
Scrisoarea unei mame care și-a dat voie să plângă
11 cadouri pe care să începi să ți le faci
Vânătoare de comori – 7 idei de joacă fără costuri
Comportamentul ”urât” al copilului e un strigăt de ajutor. Să-l ascultăm!
În top, cu mii de citiri fiecare, au fost și articolele de sezon, cu mărțișoare, dovleci de Halloween și idei de cadouri de Crăciun.
Dacă articolul vostru preferat nu se regăsește în lista de mai sus și dacă aveți timp și chef, mi-l puteți lăsa în comentarii. Tot acolo vă invit să îmi spuneți despre ce altceva ați vrea să citiți în 2019 pe blog.
Mulțumesc că sunteți!
Foto: Andreea Mira
Citește și:
Cititorii de bloguri și cafelele lor
Am blog, dar nu sunt doar blogger
Bloggerii sunt tot oameni full option
11 lucruri pe care le-aș face diferit dacă mi-aș face un blog acum
Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.
4 Comments
O posibilă explicație a reducerii traficului pe blog poate fi aceea că părinții/ adulții non-parinti își caută informațiile direct “la sursa”, fara sa mai aibă nevoie de medierea unui blog. Poți încerca să transformi blogul într-o activitate care sa ii targeteze pe acei adulți care nu au acces la alte surse de informare, să aduci informațiile despre parental și dezvoltare profesională și către acele segmente care sunt mai defavorizate. Sau sa te gândești cum blogul tau poate oferi ceva ce nu exista deloc în spațiul public, să devină cumva esențial. Succes 🙂
Nu cred. Căutarea informațiilor “la sursa” înseamnă și căutarea pe Google (că acolo caută toată lumea prima data), iar articolele Cristinei sigur intra sus in Google. Google nu face diferența între siteuri și bloguri, pt că ele sunt același lucru. Și nici oamenii nu fac diferența. 🙂
Și asta este adevărat. Inițial eu mă gândeam la “sursa” prin cărți de parentaj. Cel puțin, așa s-a întâmplat în cazul meu 🙂
Articolul meu preferat a fost – https://www.cristinaotel.ro/judecam-oamenii-dupa-aparente/
Dar ce sa mai? Toate articolele tale mi-au placut enorm si fiindca 2018 a fost anul in care te-am descoperit, asta a facut ca anul meu sa fie unul mai bun. Sa ne auzim cu bine si in 2019 si abia astept sa te citesc cu drag. Happy new year!